Meer resultaten voor wat is mijn ip adres kpn

 
 
wat is mijn ip adres kpn
 
KPN Gebruikers Groep Internet telefonie digitale TV mobiel experiabox digitenne.
Registreren Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken. KPN Gebruikers Groep. Verzoek nieuw wachtwoord. Hieronder vind je je WAN ip adres, zo zien andere computers jou. Je proxied IP is; 62.213.242.28. Als je geen proxy gebruikt blijft dit veld leeg!
IP adres achterhalen KPN Forum.
Powered by inSided. IP adres achterhalen. Online TV kijken. Wat is MijnKPN. Meedoen in de klas. Om vragen te stellen en anderen te helpen, logt u in of maakt u eerst een account aan. Login met KPN ID Inloggen met sociaal netwerk.
Vast IP adres instellen.
4 april 2017 om 0927.: DHCP is juist normaal in een netwerk om te voorkomen dat je steeds handmatig een vast ip adres moet toekennen aan een apparaat. Waarom de keuze voor statische adressen? Henk Verheij zegt.: 5 april 2017 om 0016.: Icter in huis. Maar android gooit telkens roet in het eten. Na een tijdje zijn de statische instellingen weer verandert in dhcp en kakt het internet op die android toestellen in. Voor mij blijft de vraag wat die omzetting op de androids veroorzaakt. 5 april 2017 om 1036.: Durf ik in dit geval niet te zeggen, het zal ergens een instelling zijn in android die dit veranderd. 1 juni 2017 om 2015.: Ik maak gebruik van een experiabox v8 glasvezel van kpn graag wil ik mijn oude samsung horizon box van upc daarop aansluiten.
KPN Experia-Box Router IP Address KPN Forum.
2 augustus 2017. 9525 keer bekeken. Wat is KPN Experia-Box Router IP Address? Beste antwoord door annedijkstra2 2 augustus 2017, 1407.: Het IP adres van de Experia Box is 192.168.2.254 in het algemeen, of bedoel je iets anders? Tweet Delen 1 Delen.
IP-adres TV-ontvanger KPN Forum.
Welkom op het KPN Forum! Voor het scannen van mijn thuisnetwerk voor het opzoeken van het ip-adres van een specifiek apparaat gebruik ik zelf FING voor Linux / Windows / MAC OSX / iOS / Android! Ikzelf gebruik de iOS versie, als het goed is komen dan ook bij jou alle fabrikant-namen in de lijst te staan, je kunt dan ook jouw STB's' UTC zien.
archief KPN zet intern IP adres vast op 192.168.2.x Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Je moet alleen zorgen dat de DHCP van je router nooit het ipadres van je experiabox kan uitgeven. Tja, daar zeg je wat. DHCP uitschakelen op de Experia Box 8. Als jij weet waar dat vinkje zit, mag je het vertellen, nee hij is echt goed dichtgetimmerd. Hm sht dat kan inderdaad niet bij v8 zoals ik nu lees. Hm dan hebben we een probleem. Dan heb je dus inderdaad verschillende subnetten nodig omdat je twee dhcp servers in je netwerk hebt. Je kunt nog proberen je experiabox via een hack in bridge modus te zetten eigen risico. Berichten: 8128 Geregistreerd: 17 okt 2011 2353.: Vind deze reactie leuk. RE: archief KPN zet intern IP adres vast op 192.168.2.x. door marbosschaert 26 feb 2015 1829.: Nee natuurlijk niet. Je modem en router hebben nu beide hetzelfde ip adres. Ik zou voor modem en router de lage nummers gebruiken en voor de clients beginnen bij 50 heb je voor prive netwerk toch zat ip adressen om uit te kiezen. Dus experiabox 192.168.2.1. Ik vermoed dat mijn router het niet toestaat om zowel aan de WAN als de LAN zijn hetzelfde subnet te gebruiken.
Hoe stel ik een statisch IP-adres in op de IWL250 WIFI? European Merchant Services.
Werken de onderstaande IP-adressen om wat voor reden dan ook niet, kijk dan op http//www.mijn-ip.net/ip-adres-router/.: KPN Experia Box V10. 1 Benader uw wifi-modem via http//192.168.2.254/.: 2 Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord. 3 Klik op Instellingen in het menu. 4 Klik op Maak nieuw item aan bij DHCP binding. 5 Zoek het MAC-adres van de terminal op. U vindt die op de sticker onder de batterij van de terminal. 6 Geef een naam aan het statisch IP-adres, zoals PIN terminal. Vul het MAC-adres van de terminal in bij MAC adres. Vul bij IP adres 192.168.2.XXX in.

Contacteer ons