Zoeken naar wat is het ip adres van mijn upc modem

 
 
wat is het ip adres van mijn upc modem
 
Draadloze router aansluiten op Ziggo of UPC modem.
We hebben een modem van upc / ziggo technicolor De bekabelde pcs werken prima en zijn super snel en leveren ook de snelheid waar wij voor betalen. Alleen wifi blijft wegvallen sinds een aantal maanden. Wat kun je ons adviseren en is de netgear nighthawk r7000 bijv een oplossing. Met vriendelijke groet., 12 augustus 2015 om 1419.: Ik ben bij een klant geweest die heeft een ziggo Ubee modem/router er is een utp kabel naar 1 etage getrokken en daar is een ECB300 aangesloten. zo trof ik het aan. Mijn vraag is: wat is de beste manier om deze ECB300 instellen. welk Ip adres moet ik de ECB300 zetten dat die niet door de Ziggo router weg valt en netjes blijft werken.
Een thuisnetwerk aanleggen; Thuisnetwerk: pcpret.nl.
Pingen en een IP adres vinde. UTP, straight en cross. Schrijf een bericht. Windows 7, 8 en 10 in een th. Een thuisnetwerk aanleggen. Een thuisnetwerk aanleggen. Op deze pagina wil ik u iets vertellen over mijn ervaringen met het aanleggen van een thuisnetwerk. Misschien staat er iets bij waar u iets aan heeft. Ik kwam er achter dat er heel wat kwam kijken bij het aanleggen van een netwerk.
DIG / NET / Ik kom niet in mijn modem nieuw inet forum.fok.nl.
t Is vast 192.168.1.1 of 192.168.1.254 ofzo. Motto: Eens is ook dit voorbij. Red een boom eet een bever! woensdag 22 augustus 2012 @ 1518: 06: 4. Stay out of trouble, boys. registreer om deze reclame te verbergen. Op woensdag 22 augustus 2012 1509: schreef Ramboetan het volgende.: Ik heb sinds vandaag een nieuwe provider UPC en een nieuwe modem erbij gekregen. Internet werkt goed, maar wil nu mijn modem in dmv mijn ip adres in te vullen in de adresbalk. Ik wil hier een aantal instellingen in veranderen maar ik krijg: Oeps, google chrome kan geen verbinding maken met." Wat doe ik fout? Je moet ook niet je eigen IP adres invullen maar het IP adres van het modem.
Welke IP-range instellen op mijn router naar UPC modem? Ziggo Gebruikersforum.
Ziggo Veelgestelde Vragen. Wat is er nieuw Zoeken. Zoek alleen in titels. Zoek Geavanceerd zoeken. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo. Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies! JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Welke IP-range instellen op mijn router naar UPC modem?
Home.
RT @PDuisenberg: Leuke reactie van Kamerleden commissie onderwijs als ze gevraagd worden wat ze vinden van de kansen van internationaliseri. 5 dagen geleden. RT @BarendJR: RD top onderwijsonderzoek. Initiatief van @PORaad_POdium @VO_raad MBOraad, @Ver_Hogescholen en @deVSNU om https//t.co/9u4aZ.: 6 dagen geleden. RT @UK_Groningen: Het virtual reality lab van de @univgroningen staat stijf van de magie: er is een molecuul zo groot als een huis, een lee.
Poorten openzetten UDP/TCP van het modem en de router.
In dit voorbeeld is dat het bij Internet IP Adress vermelde IP-adres 192.168.178.22 zie onderstaand statusvenster van de Linksys-router. Dit adres valt altijd in dezelfde IP-range als de standaard-gateway, zoals we die eerder vonden bij het zoeken naar het IP-adres van het modem.
Avast: driekwart gebruikers heeft onveilige router. Hoe veilig is jouw router? GratisSoftware.nl.
Wat ik wel weet is dat het WPA2 wachtwoord niet door derden is te raden. Ik zie geen reden iets te wijzigen via in mijn geval de Cisco handleiding. Ik zie het door avast gesignaleerde probleem ook niet. 28 feb 2017 1653.: Ziggo geeft een handleiding op hun homepage om je modem ww te veranderen c.q. in te stellen met de aanbeveling om minimaal 10 tekens te gebruiken. hoofdletters leestekens-kleine letters en cijfers. Heb zelf een ww van 12 tekens. 1 mrt 2017 0212.: Wifiwachtwoord is dus iets anders dan modemwachtwoord. Wifiwachtwoord kan ik dus zo laten? 1 mrt 2017 1057.: Als je toevallig dezelfde modem heb staan als ik van Ziggo UPC, Technicolor TC-7200, dan is dit je IP adres om er in te komen, http//192.168.0.1.:
Ziggo wil wifi uitrollen via modems van klanten, mag dat? Ius Mentis.
Hiermee blijf je wel binnen het Ziggo netwerk. Wil je dit voor alle WiFi spots zien te bereiken, bestaat er nog zoiets als mobile IP. Dus er valt wel wat in elkaar te knutselen. Overigens een vervolgvraag die nu bij me bovenkomt: Het modem is van Ziggo en kennelijk mogen ze ermee doen wat ze willen? Dus ook even op mijn wifi/bekabeld netwerk meekijken?
wat is mijn ip wat is mijn ip adres telfort wat is het ip adres van mijn upc modem.
wat is mijn ip adres upc. wat is het ip adres van mijn upc modem. wat is het ip adres van mijn pc. wat is mijn ip adres van mijn printer. wat mijn ip adres. waar vind ik mijn ip adres op mijn computer.
Router instellen? Tips en advies van de expert.
Ik probeer bij mijn modem te komen door het ip adres zoals beschreven in te voeren. Helaas krijg ik: deze site is niet bereikbaar. Ik kom dus simpelweg niet voorbij stap 1 om mijn draadloze modem in te stellen. Heb je suggesties? 22 december 2016 om 0722.: Wij hebben naast onze modem nog een Netgear router maar vinden het bereik nog steeds slecht, daarnaast heb ik ik de router ook nog via de utp bekabeld naar een PC maar toch wordt de verbinding vaak verbroken en onthoud de pc de router naam niet. Hoop dat iemand mij wat handige tips kan geven. 25 december 2016 om 2213.: VRAAG: We hebben een KPN Experia Box met 4 uitgangen voor tv/pc. Een van de uitgangen hebben we gebruikt om een ander modem op aan te sluiten Sitecom Wi-Fi GiGabit router N300.

Contacteer ons