Zoeken naar mijn ip adres en poort

 
 
mijn ip adres en poort
 
Hoe benader ik mijn Ip camera extern? Apps Software TechCafe, hét antwoord op alle Tech-vragen!
Hoe kan ik mijn Ip camera zien op internet vanuit het buitenland, en wat is dan het adres? Modem Zyxel P-2602H-D1A Abonnement Telfort Router Sitecom WL-601 Ip Camera Sitecom WL-405 De camera kan ik wel zien op mijn PC, notebook, iPad iPhone, via de draadloze verbinding van de sitecom router, via een IP adres Heb iets gelezen van poorten open zetten, maar heb geen idee hoe dat moet. 1 oktober 2013 1218.: Achterhaal eerst het ip van je router: 1. Windowstoets R 2. Typ in het dialoog: cmd 3. Typ in het dosschermpje: ipconfig en kijk bij default gateway Navigeer naar je router toe: 1. Open je browser 2. typ daar in http//hetipvanjerouter: dus bijv: http//192.168.1.1: 3. Log in, als je geen inloggegevens weer raadpleeg je handleiding van je router voor de standaard inloggegeens. Kijk op internet voor de handleiding 4. Ga op zoek forwarding, port forwarding. Ook kan je op deze site opzoeken hoe je poorten forward voor jouw router http//portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm: Kijk ook in de link die ik eerder stuurde, daar staat uitgelegd wat je moet invullen bij het scherm om een poort te forwarden.Achterhaal eerst het ip van je router: 1.
Domein laten verwijzen naar thuisserver Versio.
Al is het sowieso fijn dat ik geen IP adres hoef te onthouden. Vond u dit antwoord nuttig? Ja 0 Nee 0. Thomas Janssen Member. Reactie geplaatst op: 07-11-2012 om 2337.: Desondanks ontzettend bedankt voor het antwoord! Vond u dit antwoord nuttig? Ja 0 Nee 0. Emmy Dens Member. Reactie geplaatst op: 08-11-2012 om 1523.: Je kan een subdomein aanmaken, bv. thuis.mijndomein.be, A record, met als doel-IP je thuis-IP. Als je dan thuis.mijndomein.be21: of thuis.mijndomein.be1234546: neemt, dat zal altijd bij je router/server/. thuis uitkomen, dus als je het daar dan allemaal goed forward en instelt komt dat wel terecht. Value van je record dus gewoon veranderen in ipadres, ftp//: en poort eraf laten.
Systeem aansluiten op internet HD PLUS Handleidingen software Bascom.
Zorg dat de gateway gelijk is aan het zojuist genoteerde nummer. Vul bij ip ook het genoteerde nummer in, maar verander de cijfers na de laatste punt naar 123." Noteer ook dit nummer. Dit is het IP-adres van uw recorder. Klik op exit. Controleer of u de recorder goed heeft ingesteld door op een computer binnen hetzelfde netwerk het IP-adres van uw recorder in een browser in te voeren begin met http//.: Vraagt de browser om een plugin te installeren of ziet u het scherm anytime anywhere? Dan heeft u alles goed ingesteld. Stap 3: uw router goed instellen. Gebruik een computer binnen uw netwerk en open een browser. Browse naar http//: gevolgd door de in stap 2 genoteerde gateway. Via het inlogscherm dat tevoorschijn komt, logt u in op uw router. Ga naar de pagina over Port" Forwarding. De naam van deze pagina verschilt per router maar bevat vrijwel altijd een combinatie van de woorden Port" en Forward" of Redirection. Soms is deze pagina te vinden als submenu van Applications" Gaming, Gateway" of NAT. Om de poort in uw router te openen moeten een aantal gegevens worden ingevoerd.
Wat is het IP-adres van mijn iPhone of iPad?
Wat is het IP-adres van mijn iPhone of iPad? Het IP-adres van iPhone of iPad achterhaal je gemakkelijk via de instellingen. Met het IP-adres kun je apps of accessoires koppelen. Er zijn situaties waarbij je het IP-adres van je iPhone moet achterhalen, bijvoorbeeld bij het gebruik van FTP of het koppelen met accessoires. De iPhone heeft meerdere IP-adressen; welke je nodig hebt verschilt van de toepassing. Deze tip legt uit hoe je de IP-adressen achterhaalt. Er zijn in feite drie verschillende IP-adressen op je iPhone.: Het IP-adres op je lokale/draadloze netwerk dit begint met 192.168.x.x of met 10.0.x.x. Het IP-adres via het mobiele datanetwerk dit is een reeks IP-nummers die een operator zoals T-Mobile of Vodafone in gebruik heeft. Het IP-adres waarmee je router van buitenaf bereikbaar is. Meestal gaat het om apparaten die met elkaar moeten communiceren en op hetzelfde draadloze netwerk moeten zijn aangemeld, dus optie 1.
IP camera aansluiten Windows Helpdesk.
Dit kunt u bijvoorbeeld op de website openpoorttest.nl eenvoudig controleren. Voer uw ip adres in, dan het poortnummer en druk vervolgens op Check om te controleren of de poort op uw computer die uw wilt gebruiken open is. Om de port forwarding goed te laten werken is het belangrijk dat het IP-adres van ons apparaat niet gewijzigd wordt op het interne netwerk.
Poorten en poortnummers.
Dit zijn poortnummers tussen 1 en 1023, die officieel worden beheerd door de Internet Assigned Numbers Authority Engelstalige externe site. Tot 1992 waren de poorten 1 tot en met 255 in gebruik, daarna is het scala uitgebreid tot 1023 omdat er voor specifieke UNIX-services poorten bij moesten komen. Omdat zowel afzender als ontvanger weten welke poort gebruikt wordt voor bijvoorbeeld een sessie via een telefoonlijn de standaard poort voor zo'n' TelNet'-verbinding' is poort 23, is het eenvoudig om een verbinding op te zetten.
www.WatIsMijnIP.nl 78.110.194.100.
IP camera via telenet router en DLINK Archief Internet Netwerk PC Helpforum.
Heb je in Mijn Telenet een poort geopend 4050 naar de IP adres van camera? Deel dit bericht. Link naar bericht. Delen op andere sites. Geplaatst: 14 januari 2014. Heb ik inderdaad geprobeerd, maar daar bots ik op een probleem. Als ik naar geavanceerde instellingen en dan IPv4 Fierwall port forwarding ga, dan kan ik onderaan de port forwarding uitvoeren.
Proxy server instellen in Internet Explorer.
Tenzij u gebruik maakt van een proxy server of Hide My IP is dit het ip adres van uw internetverbinding. Proxy server instellen in Explorer. Een proxy server instellen in Internet Explorer.: Klik in Internet Explorer via het menu Extra naar Internetopties. Activeer het tabblad verbindingen. Vervolgens klik je hier op LAN-instellingen. In het scherm LAN-instellingen vink je Een proxyserver voor het LAN-netwerk gebruiken aan. Vul vervolgens uit onze lijst met proxy servers een prox yserver met bijbehorende poort in. Start Internet Explorer voor de zekerheid opnieuw op. Controleer opnieuw via www.mijn-ip.net of je inderdaad gebruik maakt van de proxy server. mijn IP-adres IP-adres verbergen IP-adres veranderen locatie IP-adres vinden lijst met proxy servers IP-adres achterhalen ip-adres router vinden.
WoL via internet. Vanaf overal ter wereld uw pc aanzetten! Adfocom.
Of Misschien instellen dat de server naar een andere poort luisterd voor een MagicPacket ipv poort 9? 24 juni 2013 op 1350.: Misschien kan jij mij helpen. Ik heb alles ingesteld zoals je zegt en het vreemde is dat het bij mij voor 10 minuten ofzo werkt en daarna niet meer. De pc heeft een vast ip adres en ik heb in mijn router het ip adres ook gekoppeld aan het mac adres.

Contacteer ons